warzywa w sosie curry 425g
Opis
Warzywa w sosie curry. Pyszne danie ze starannie dobranej kompozycji warzyw (zielona i czerwona papryka, cebula,
fasolka szparagowa, marchew) gotowanej z oliwą extra virgin i mlekiem kokosowym. Znakomicie doprawione
aromatycznym curry.
Danie bezglutenowe. Niska zawartość tłuszczów nasyconych.
Carlota Organic to dania przygotowywane według oryginalnych receptur. To świeże warzywa i oliwa z pierwszego tłoczenia wzbogacone smakiem starannie dobranych przypraw. Odnajdziesz w nich tradycyjne smaki i doskonałe wartości odżywcze. Spróbuj, a na zawsze zagoszczą w Twoim domu.
Składniki: warzywa* 80% (cebula, zielona papryka, czerwona papryka, marchew, fasolka szparagowa), woda, oliwa z oliwek*, mleko kokosowe* (ekstrakt z mleka kokosowego, woda, woda kokosowa) skrobia kukurydziana*, [pasta czosnkowa*, sól*, curry 0,18%, przyprawy*, cukier trzcinowy* 0,3%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
* Produkty pochodzące z upraw ekologicznych.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
waga netto: 425 gr