klopsiki wegańskie w sosie warzywnym i czerwonym winie 425g
Opis
Wegańskie klopsiki w pysznym sosie warzywnym gotowane z czerwonym winem.
Kompletne danie, smaczne i pożywne, którego nie może zabraknąć w Twojej spiżarni.
Wypróbuj je z brązowym ryżem lub makaronem.
Źródło białka. Zawiera gluten. Zawiera soję. Niska zawartość tłuszczów nasyconych.
Carlota Organic to dania przygotowywane według oryginalnych receptur. To świeże warzywa i oliwa z pierwszego tłoczenia wzbogacone smakiem starannie dobranych przypraw. Odnajdziesz w nich tradycyjne smaki i doskonałe wartości odżywcze. Spróbuj, a na zawsze zagoszczą w Twoim domu.
Składniki: sos pomidorowy 75 % (cebula*, pomidor*, zielony groszek*, woda, marchew*, oliwa*, bezglutenowy sos sojowy* (woda, soja, sól, alkohol), modyfikowana skrobia kukurydziana*, czerwone wino* (zawiera siarczyny), pasta czosnkowa* (czosnek*, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, kwas mlekowy, sól, czarny pieprz*)), klopsiki 25% (okara* (pulpa sojowa)), tofu*(woda, SOJA, sól nigari (chlorek magnezu)) olej słonecznikowy*, teksturowana SOJA*, mąka pszenna (zawiera GLUTEN), brązowy ryż*, skrobia z tapioki*, płatki owsiane*, pietruszka*, sól, czosnek*, bulion warzywny* (cebula*, marchew*, por*, czosnek*, mąka ryżowa, sól, olej słonecznikowy*, ekstrakt drożdżowy*) cebula w proszku, karob*.
* Produkty pochodzące z upraw ekologicznych.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
waga netto: 425 gr